Sesvete - Dugo Selo

Posebna regulacija prometa od 17. studenoga u zagrebačkom željezničkom čvorištu

pruga, radovi
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
15.11.2013.
u 16:27

Na dionici od Sesveta do Dugog Sela i obratno putnici koji inače koriste gradsko-prigradske vlakove moći će koristiti intercity vlakove, brze i putničke vlakove ili autobuse koji će na toj relaciji voziti prema posebnom voznom redu

U nedjelju 17. studenoga počinje nova faza radova na obnovi dionice pruge Zagreb Borongaj – Dugo Selo, a zbog toga će, javlja HŽ, prijevoz putnika u zagrebačkom željezničkom čvorištu biti organiziran na sljedeći način: svi vlakovi gradsko-prigradskog prijevoza vozit će po voznome redu od Harmice, Savskog Marofa, Zaprešića ili Zagreb Glavnog kolodvora do Sesveta i obratno.

Na dionici od Sesveta do Dugog Sela i obratno putnici koji inače koriste gradsko-prigradske vlakove moći će koristiti intercity vlakove, brze i putničke vlakove ili autobuse koji će na toj relaciji voziti prema posebnom voznom redu.

Autobusi će se zaustavljati kod željezničkih kolodvora Dugo Selo i Sesvete te u Sesvetskom Kraljevcu na autobusnom ugibalištu ZET-a na križanju Dugoselske i Ulice Ivana Politea.

Određeni vlakovi spajat će se u jedan vlak te će polaziti prema voznome redu vlaka koji polazi kasnije, a potom će od Dugog Sela nastavljati put zasebno i prema uobičajenim rutama. Također će neki vlakovi iz smjera istoka i u smjeru istoka od zagrebačkog Glavnog kolodvora voziti skraćeno.

Više informacija o posebnoj regulaciji prometa putnici će moći dobiti na internetskoj stranici www.hzinfra.hr, u kolodvorima i na telefonskom broju 060 333 444 ((cijena poziva s fiksne linije je 1,39 kn/min+PDV, a s mobilne 2,37 kn/min+PDV, HT d.d.).

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji željezničke pruge, željezničko – cestovni prijelaz na Remetskoj ulici u Sesvetskoj Selnici bit će zatvoren za sav promet u vremenu od nedjelje 17. 11. 2013. godine od 06,00 sati do utorka 19. 11. 2013. godine do 22.00 sata. Potvrdio je to gradski Ured za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet koji je naveo da će bilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova biti:Remetska – Bjelovarska - Jelkovečka – Prva Gupčeva – Selnička i obratno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije