S MJERAMA ZAŠTITE

Suvenirnica i restoran u Zoološkom vrtu ponovno otvoreni

Ponovno otvorena suvenirnica i restoran u ZOO-u
Foto: ZOO
1/11
05.05.2020.
u 15:10

Zoološki je vrt, podsjetimo, nakon 47 ponovno otvorio na Praznik rada.

Nakon 50 dana ponovno je otvorena suvenirnica "Baobab" i restoran "Kod morskog lava" koji se nalaze u skolopu omiljene zagrebačke destinacije - Zoološkog vrta. 

Radno vrijeme restorana prati ono od vrta, odnosno otvoren je svakodnevno od 9 do 20 sati, dok će suvenirnica raditi sat vremena manje, to jest od 10 do 20 sati.

- Jelovnik smo prilagodili savjetima epidemiologa i trenutačnoj situaciji. Naš chef Siniša zna kako napraviti fast food za pamćenje. Njegove su glavne zvijezde sada sendviči, kobasice u pecivu i burgeri - kažu u ZOO-u. Dakle, u restoranu se ne može sjediti i jesti kao ranije, nego je hrana "to go", a preuzima se na blagajni.

Ponovno otvorena suvenirnica i restoran u ZOO-u
1/5

Što se, pak, suvenirnice tiče, uz nove proizvode, tu su i neke nove epidemiološke mjere, što uključuje zaštitu blagajnice pleksiglasom te dezinfekcijsko sredstvo za ruke. Zoološki je vrt, podsjetimo, nakon 47 ponovno otvorio na Praznik rada, dakle u petak, te će raditi svaki dan, nedjeljom, praznikom i blagdanom, od 9 do 20 sati. Istovremeno u vrtu, sukladno preporukama stožera civilne zaštite, smije biti 400 posjetitelja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
23:58 05.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije