promet je normaliziran

Teška nesreća u Zagrebu: Na Mostu slobode auto zdrobljen između autobusa i kamiona

nesreća na Mostu slobode
Foto: Dario Topić
1/7
15.07.2022.
u 08:24

Promet je sada normaliziran, ali i dalje se vozi usporeno. Gužve se stvaraju i na zagrebačkoj obilaznici.

Teška prometna nesreća dogodila se u 6.10 sati na Mostu slobode. Dvoje ljudi je ozlijeđeno. Osobni automobil našao se smrskan između ZET-ova autobusa i teretnog vozila. Oko 7:45 nastala je velika gužva u tom dijelu Zagreba. Iako je promet normaliziran, i dalje su gužve.  

Kako javlja naš reporter Dario Topić s Mosta slobode, i dalje su gužve, vozi se usporeno. "Gdje se prometni trakovi spajaju na Mostu slobode zbog radova, automobil je pokušao preteći autobus ZET-a, a iz drugog smjera dolazio je kamion Čistoće, te je došlo do nesreće", javlja naš reporter. 

Kako doznajemo, prometnu nesreću prouzročio je vozač osobnog automobila koji je autobusu došao iz mrtvog kuta. 
Ozlijeđeni su vozač autobusa i vozač osobnog automobila. Neslužbeno doznajemo da je vozač osobnog automobila navodno bio u alkoholiziranom stanju. 

Gužve se stvaraju i na zagrebačkoj obilaznici i na svim ostalim mostovima iz smjera Novog Zagreba u smjeru centra. 

Podsjetimo, zbog nesreće na Mostu slobode u Zagrebu u smjeru sjevera promet je bio obustavljen i preusmjeravao se uz regulaciju prometne policije. Također autobusne linije terminala Glavni kolodvor prometovale su u oba smjera obilazno Vukovarskom, Držićevom i Avenijom Dubrovnik do svojih trasa, pa su mnogi građani na posao odlučili ići pješice ili biciklom. 

Ključne riječi

Komentara 18

RA
rasturaljka
07:38 15.07.2022.

Sa slike se vidi da je osobni automobil presao punu liniju i oduzeo prednost kamionu. Autobus je tu samo kolateralna steta.

PN
premda_nije
08:27 15.07.2022.

Ali pazite, dok su radovi na Mostu slobode (pa kad se dogodi još ovakva nesreća), istovremeno je netko neki dan zatvorio izlaz s Jadranskog mosta prema Jarunu i preusmjerio cijeli promet u Selsku!!!! Dakle dva su mosta jedan do drugoga s pola funkcije i nikom ništa. Da ne govorimo da se nitko nije potrudio prilagoditi semaforski promet novim okolnostima kod Selske gdje je zaobilaznica. Gradska uprava se šali sa svojim građanima!

PO
poluprovokator
08:07 15.07.2022.

Ovak izgleda kad se uljeće u "škarice" s krivom procjenom i to preko pune. Po autu bi rekao da se vozač pali na "brze i žestoke".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije