NASTUPA SANDI CENOV

Tradicionalna Bučijada idući vikend u Ivanić Gradu

sandi cenov
Luka Stanzl/Pixsell
12.10.2013.
u 17:00

Tijekom oba dana bit će sajam od buča i njezinih proizvoda te ostalih eko-etno proizvoda na kojemu izlaže preko 150 izlagača iz cijele Hrvatske

Tradicionalna Bučijada u Ivanić Gradu održat će se idući vikend – 19. i 20. listopada. Perogram počinje od 10 sati kad se dočekuju putnici Bučko-expressa na Željezničkom kolodvoru. Nastupit će brojni KUD-ovi, a tijekom subotnje večeri i Sandi Cenov.

Tijekom oba dana bit će sajam od buča i njezinih proizvoda te ostalih eko-etno proizvoda na kojemu izlaže preko 150 izlagača iz cijele Hrvatske. U centru grada na više lokacija bit će radionica, igraonica, kazališnih predstava, atraktivna vožnja u buča kočiji s Pepeljugom i princem za najmlađe. Prikazi narodnih običaja, izložbe, koncerti, kostimirane šetnje, izložba kolača od buča dio je programa za odrasle.

U sklopu gospodarskog programa u nedjelju će se održati stručni skup na temu „Promocija i predstavljanje bučinog ulja vrhunske kvalitete -Premium“ u Pučkom otvorenom učilištu nakon čega će početi Dani bučina ulja.

>> Buče i prerađevine postale gastronomska i turistička atrakcija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije