Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi na pruzi

Tramvajska pruga na Jelačićevu trgu opet raskopana, ipak gužve

jelačić plac (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/10
20.03.2013.
u 13:36

– Riječ je o redovnom održavanju tramvajske pruge. Popravljaju se štete na skretnici. Promet teče nesmetano i tako će biti sve dok traju radovi – kazao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Tramvajska pruga na Trgu bana Jelačića ponovno je raskopana. Jučer je ZET počeo sanirati skretnicu, a završetak radova planiran je za 23. ožujka.

– Riječ je o redovnom održavanju tramvajske pruge. Popravljaju se štete na skretnici. Promet teče nesmetano i tako će biti sve dok traju radovi – kazao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

No, gužve su se na glavnom zagrebačkom trgu u srijedu ipak stvarale, a neki su putnici bili primorani ići pješke. 

Zbog radova će, obavijestili su iz ZET-a, noćne linije autobusa 31, 32 i 34 u smjeru istoka voziti izmijenjenim trasama i zaobilazit će Trg.

Uz ovakve povremene radove, na istoj lokaciji na križanju Trga bana Jelačića i Preobraženske ulice, pa sve do Frankopanske još je ljetos obavljena detaljna rekonstrukcija koja je počela sredinom srpnja, a trajala je mjesec dana.

Unatoč tome, kako kažu iz ZET-a, redovna održavanja tramvajskih pruga radi sigurnosti građana moraju se provoditi.

Komentara 6

VI
Vito
07:19 22.03.2013.

Koliko će nas ta laž o održavanju koštati?

DU
Deleted user
13:48 20.03.2013.

K;ud su se žurili sa skretnicom.Pa ne radi samo pola godine. Sramota!

LI
LILLIT
14:16 20.03.2013.

Ima li u Zagrebu bilo sta sto se nije po dva do tri puta raskopavalo ?U Zagrebu se nista ne napravi kak spada. Sve je fus !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije