SANCIJA KOLOSIJEKA

Tri tjedna gužvi u središtu Zagreba: Radovi na jednom od najfrekventnijih križanja, evo detalja

Zagreb: Promet na križanju Vukovarske i Držićeve
FIlip Kos/PIXSELL
22.07.2024.
u 08:00

S obzirom na to da je riječ o jednom od najfrekventijih križanja u Zagrebu, za očekivati je da će doći do značajnih prometnih gužvi. Posebice ako se uzme u obzir i činjenica da će na križanju biti smješteni radni strojevi, oprema i teretna vozila

Raskrižjem Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića od ponedjeljka 22. srpnja od 9:00 sati do četvrtka 8. kolovoza do 20:00 sati bit će otežan promet. Radi sanacije oštećenja tramvajskog kolosijeka bit će zauzet dio kolnika, dok će se promet odvijati po
preostalom slobodnom dijelu, javljaju u Gradu. 

S obzirom na to da je riječ o jednom od najfrekventijih križanja u Zagrebu, za očekivati je da će doći do značajnih prometnih gužvi. Posebice ako se uzme u obzir i činjenica da će na križanju biti smješteni radni strojevi, oprema i teretna vozila. 

Na tom je križanju, podsjetimo, znalo doći do iskakanja tramvaja iz tračnica. Jedan takav slučaj dogodio se prije godinu dana, i uv veljači je došlo do sudara tramvaja upravo zato jer je jedan od njih iskočio iz tračnica. Na istom je križanju prije nekoliko mjeseci došlo i do puknuća voda koji tramvaji koriste za kretanje. Za sad nema obavijesti da će tramvaji voziti obilaznim pravcima.  

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije