FUCKUP NIGHTS ZAGREB

U metropolu stiže novi globalni događaj: Govornici će pričati priče o pogreškama koje su ih dovele do uspjeha

Pixabay
29.08.2024.
u 15:00

Te priče, naime, ne veličaju pogreške, već ih žele priznati kao normalan, sastavni dio svakog uspjeha i dijeliti ih, u ime napretka, kako bi se iz njih učilo

Zagrebačka event scena od ove je jeseni bogatija za još jedan novi globalni događaj – Fuckup Nights Zagreb, a prvi u nizu evenata održat će se 24. rujna u klubu Metropolis, simbolično smješten pod tematski nazivnik "Bilo mi je prvi put".

Iza svake uspješne poslovne priče stoji pregršt pogrešaka koje su se jednostavno morale dogoditi kako bismo nešto vrijedno naučili i upravo nas te informacije i odluke čine ovakvima kakvi smo danas. O tim manje ugodnim, a presudnim iskustvima se rijetko priča… a upravo to ekipa koja stoji iza ovog događaja želi promijeniti. 

Žele afirmirati kulturu u kojoj se potiču pokušaji, prihvaćaju greške i podržavaju uspjesi pri čemu kroz prenošenje priča o fuckupima omogućuju zajednici da neke greške ipak uspiju izbjeći. Koliko je fuckup prirodan i normalan na svačijem karijernom putu najbolje govori činjenica da je ovo globalan pokret koji je prisutan u 270 gradova i 66 zemalja te je najbrže rastuća zajednica za inovatore i kreatore.

VEZANI ČLANCI:

A kako izgleda FuN event? U jednoj opuštenoj večeri u klubu na pozornici se izmjeni tri do četiri govornika. Svaki s publikom dijeli svoju poslovnu ili osobnu priču koja je krenula kao genijalna ideja, izgledala apsolutno obećavajuće, ali završila epskim fuckupom. Posao koji se srušio, zapalio ili jednostavno propao, ugovor o partnerstvu koji je završio prevarom, proizvod koji se morao povući, samo su djelić raspona tema o kojima će biti riječ.

Te priče, naime, ne veličaju pogreške, već ih žele priznati kao normalan, sastavni dio svakog uspjeha i dijeliti ih, u ime napretka, kako bi se iz njih učilo. Za prvi event okupila se zaista zanimljiva i šarolika ekipa, i kada se gleda industrije iz kojih dolaze i kada se gleda njihov karijerni put.

Prvi koji će s publikom podijeliti svoje (ne)slavne priče su Nikola Škorić – osnivač i direktor Electrocoina, hrvatske mjenjačnice kriptovaluta i kripto platnog procesora, Romana Ilić – direktorica projekta Uranija te Goran Deak – osnivač i CEO tvrtke Spona i profesionalni vozač automobilskih utrka.

Njih će se moći pratiti u opuštenoj klupskoj atmosferi, s hladnim pićem u ruci i grickalicama, dobroj zabavi i vrijednim informacijama, ali i emotivnim pričama. Te priče su jasne, jednostavne i poučne – 10 slideova u 10 minuta i onda slijede pitanja iz publike. Sve što vas zanima rješavamo na licu mjesta. Ulaznice su dostupne na stranici Entrio.

FOTO Novi mural u centru Zagreba oduševio prolaznike:

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije