pregled radova u metropoli

Vozači oprez: Od sutra se ponovno zatvara dio Jadranskog mosta, izmjene u prometu najavio i ZET

Zagreb: Zbog radova na Jadranskom mostu stvaraju se gužve na prometnicama
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
09.01.2023.
u 18:01

Također, u utorak i srijedu od 8 do 17 za promet će se zbog radova i premještanja dizalice zatvoriti Trg J.J. Strossmayera na dijelu od Boškovićeve ulice do Ulice Matice hrvatske.

Završetkom školskih praznika od danas se na prometnicama u metropoli ponovno očekuju veće gužve. Kolone bi mogle nastati na Jadranskom mostu jer od utorka, 10. siječnja ponovno počinju radovi zbog kojih će se suziti kolnik, ovoga puta sa zapadne strane. U blizini, u Savskom gaju, nastavljaju se radovi na uređenju pothodnika zbog kojeg se od ponedjeljka, 9. siječnja do kraja radova, ukida istoimeno tramvajsko stajalište.

Privremeno rješenje bit će stajalište koje će se uspostaviti ispod remetinečkog rotora (kod okretišta tramvaja u smjeru istoka). Putnike će između Trnskog i okretišta Savski most i dalje prevoziti linija 615.

26.09.2022., Zagreb - Zbog radova na Jadranskom mostu stvaraju se guzve na prometnicama. Radovi sanacije prijelaznih naprava i izvanrednog odrzavanja juznog prilaznog vijadukta Jadranskog mosta su poceli u subotu, a trajat ce do lipnja iduce godine. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

ZET je izvijestio i kako linije 278 i 279 od danas mijenjaju vozni red koji će biti dostupan na početnim i krajnjim stajalištima i web stranici.

Također, u utorak i srijedu od 8 do 17 za promet će se zbog radova i premještanja dizalice zatvoriti Trg J.J. Strossmayera na dijelu od Boškovićeve ulice do Ulice Matice hrvatske.

>> VIDEO: EU priprema novu direktivu za vozače, neki će posebno loše proći

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije