Popularno na City placu

Za naš medni ocat s dodacima čeka se u redu

04.11.2015., Zagreb - Cityplac u trgovackom centru City Center One West. Apipharma. Photo: Borna Filic/PIXSELL
10.11.2015.
u 10:43

Nude se varijacije s ružmarinom i češnjakom ili s ljutikom i čilijem

Iako se ponajprije bavi farmacijom, za kupce na City placu u City Centeru one West tvrtka Apipharma odlučila je proširiti svoj asortiman.

Kisele cherry rajčice

– Posebno popularan među Zagrepčanima postao je naš medni ocat, ali i njegove varijacije, odnosno medni ocat s ružmarinom i češnjakom ili s ljutikom i čilijem – objašnjava Vesna Bauer iz Apipharme te dodaje kako se u istom tom octu kisele i cherry rajčice, što su kupci na City placu također posebno prepoznali.

Ispočetka su, kaže, oni koji bi došli upravo do štanda Apipharme bili malo iznenađeni.

– Rijetki su uopće čuli za medni ocat, a kamoli za njegove varijante – ističe V. Bauer, koja na svom štandu nudi i brojne druge proizvode, primjerice, jabučni ocat ili medenjake s čilijem. Medni ocat u bočici od 250 mililitara može se kupiti po cijeni od 23 kune, dok je pola litre jabučnog 14 kuna.

– Cijene su prihvatljive, barem dobivamo takvu informaciju od kupaca. Nismo htjeli pretjerivati i mislimo da su to Zagrepčani shvatili jer nam se rado vraćaju – napominje V. Bauer, koju veseli što se sve više ljudi zanima za njezinu ponudu. U današnje vrijeme, dodaje, svi bi živjeli zdravo, a jedan od glavnih preduvjeta za to svakako je kvalitetna prehrana.

Gužva na štandu

– Domaće i temeljeno na prirodnom, zdravije ne može biti – govori dok joj se na štandu stvara i gužva. Najviše kupaca, dodaje, ima subotom i petkom predvečer, ali ni ostali dani nisu loši.

– Vikendom se ide u nabave u trgovačke centre pa je i nama bolja prodaja – zaključuje Vesna Bauer iz Apipharme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije