Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao u Hrvatsku

Pogledajte kako su poznate Hrvatice zablistale na predstavljanju Nature boxa

Nature box stigao u Hrvatsku
Foto: PR FOTO
1/27
31.08.2018.
u 09:49

Nature Box s hladno prešanim uljima koja čuvaju vrijedne sastojke biljaka i čiji su čarobni i terapijski učinci jako dobro poznati stigao je u Hrvatsku i na prvom upoznavanju osvojio sve prisutne.

Prirodno lijepa koža i kosa nikada nisu bili bliže, složile su se sinoć brojne poznate Hrvatice koje su isprobale nove Nature Box
proizvode, koji se u potpunosti baziraju na 100% hladno prešanim uljima. Ulja u proizvodima Nature Box također su veganska, ne sadrže silikone, umjetna bojila, sulfate i parabene.

Nature Box s hladno prešanim uljima koja čuvaju vrijedne sastojke biljaka i čiji su čarobni i terapijski učinci jako dobro poznati stigao je u Hrvatsku i na prvom upoznavanju osvojio sve prisutne. U vremenima kada se sve više shvaća koliko blagodati priroda daje, novi beauty brand otvorio je vrata u svijet prirodne kozmetike i izrade čudesnih ulja. Nevena Rendeli, Bojana Gregorić, Iva Šulentić, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Tara Rosandić, Katarina Baban, Ana Begić Tahiri, Olja Vori, Lana Gojak i druge poznate ljepotice na šarmantnom druženju u čast predstavljanja jedinstvenog branda na hrvatskom tržištu nisu krile oduševljenje vizijom i prirodnom pričom Nature Boxa.

Nature box stigao u Hrvatsku
1/27

Šampon i regenerator za kosu, gel za tuširanje i losion za tijelo sadrže 100% hladno prešana ulja, a mogu ih koristiti i vegani. Zeleni superjunak, avokado, glavni je sastojak Nature Box Avokado gela za tuširanje, losiona za tijelo te šampona i regeneratora. Sa 100% hladno prešanim uljem avokada ova linija pruža efekt obnovljene kose i nahranjene kože. Za bujnu kosu i njegu osjetljive kože najbolja je linija s hladno prešanim uljem badema. 100% hladno prešano ulje kokosa zaduženo je hidratiziranu kožu i kosu. Nature Box Kokos u svojoj liniji sadrži šampon i regenerator te gel za tuširanje i losion za tijelo. U paleti proizvoda našla se i linija na bazi 100% hladno prešanim uljem makadamije, koje sadrži dragocjene vitamine i antioksidans, gel za tuširanje i losion za tijelo Nature Box Makadamija daju osjećaj meke i ugodne kože. Linija Nature Box marelica pak, razvijena je za sjajnu, podatnu i meku kosu te glatku kožu savršenu na dodir.

Vjerujući u novu generaciju djevojaka i žena, koje koriste samo prirodne sastojke i proizvode, Nature Box je okupio #BeautyPositivity pleme. Biti pozitivan i činiti pozitivne stvari sebi, a i drugima nit je vodilja ovog novog branda. Baš zato, pri izradi svakog proizvoda, brinu o okolišu, podržavaju lokalne poljoprivrednike u Indiji i Nigeriji i proizvođače određenih sastojaka koji se koriste u izradi Nature Box proizvoda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije