novi magazin

iQ magazin u srijedu uz Večernji list za samo tri kune

iq
VL
30.04.2012.
u 14:24

iQ magazin skenira i sadašnjost u potrazi za najboljim izazivačima Macbook Aira na tržištu ultrabookova, daje konačnu presudu novom iPadu....

Godina je 2020.! Jeste li spremni, posjedujete li računalne vještine? Jer, trebaju vam da biste se dobro nosili sa svim čudima tehnologije i bavili "cool" zanimanjima. A koja vas zanimanja očekuju, otkrivamo vam u novom Večernjakovu iQ magazinu za tehnologiju, znanost, internet, društvene mreže, gadgete i trendove.

iQ magazin skenira i sadašnjost u potrazi za najboljim izazivačima Macbook Aira na tržištu ultrabookova, daje konačnu presudu novom iPadu te ocjenjuje može li Lumia 800 spasiti legendarnu Nokiju. Ako pak tražite ultimativni gadget, pročitajte malo performanse najboljeg ratnog zrakoplova današnjice – F-22 Raptora.

Da Hrvatska ne zaostaje za trendovima razvoja digitalnih rješenja i zanimljivih start-upova, potvrđuju domaći dečki iz 5/GROUP-a koji razvijaju 3D Mapping ili kreatori "Hrvatskog WordPressa" Naklikaj.com te izumitelj i inovator Zoran Maksan.

Demistificiramo pojam i zanimanje community menadžer i otkrivamo neobičan silikonski materijal sugru koji želi postati selotejp 21. stoljeća.

Sve što kažete online može se upotrijebiti i, vjerujete, bit će upotrijebljeno protiv vas. Zato dobro proučite bonton ponašanja na društvenim mrežama.

Znamo i koje su aplikacije u trendu, za koje se isplati platiti i pokoji dolar, ali i one koje treba zaobići. I još puno toga...

Ključne riječi

Komentara 1

SC
SCANDALMAN
10:02 01.05.2012.

fala q konačno nešto bolje ali opet samo o konzumentskim proizvodima? treba ljude prosvješćivati u tekstovima o načinu tehnološkog razmišljanja, projektiranja i izrade to je najpotrebnije trenutno za mlađe generacije! možda odgojimo kojeg vrhunskog inženjera, umjesto tupavih političara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije