Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOM & VRT

Ovo su najkorisnije aplikacije za pomoć u uređenju doma i vrta

'Tablet PC and touchscreen smartphone'
Foto: 'Oleksiy Mark'
1/8
26.04.2013.
u 07:05

Postoje aplikacije koje omogućavaju odabir pravilne boje za zidove, osmislite kompletnu okućnicu za dom, naučite razlikovati biljke te nude "korak po korak" objašnjenja kako uzgojiti vlastito povrće...

Koliko puta ste zatrebali savjet arhitekta ili dizajnera interijera? Ili poželjeli vidjeti kako bi otprilike prostor izgledao prije nego kupite namještaj, ukrasti neku dobru ideju za dom ili zasaditi sami svoj organski vrt... Zahvaljujući napretku tehnologije, pametnim telefonima i tabletima te stotinama aplikacija koje su dostupne za njih, sada sve to možete napraviti sami. Izdvojili smo neke koje će vam pomoći i u uređenju interijera, ali i u sadnji cvijeća, bilja i povrća u vlastitom vrtu. Aplikacije nude odlične ideje, novitete na tržištu i mogućnost kupnje namještaja i svega potrebnog za dom preko interneta. Postoje aplikacije koje omogućavaju odabir pravilne boje za zidove, osmislite kompletnu okućnicu za dom, naučite razlikovati biljke te nude \"korak po korak\" objašnjenja kako uzgojiti vlastito povrće... Uz brojne informacije možete mnogo toga naučiti, ali i postati pravi majstor u svojoj kući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije