sviđa vam se?

Pogledajte kako će izgledati novi Facebook!

Facebook (1)
Foto: Twitter
1/5
07.03.2013.
u 19:56

Glavna stranica sada će izgledati drugačije, prikazivat će se veće fotografije, a promijenit će se i izgled albuma, novih prijateljstava, linkova...

Mark Zuckerberg predstavio je novi redizajn tzv. news feeda, početne stranice svakog Facebook-profila na kojoj korisnici provode najviše vremena. Kao što je bilo najavljeno još u rujnu 2011. godine, Facebook je počeo raditi na velikim promjenama na glavnoj stranici te su tada predstavili Timeline, a nakon njega došao je red i na promjene na news feedu, piše CBS News.

Glavna stranica sada će izgledati drugačije, prikazivat će se veće fotografije i oglasi će biti temeljeni na većim fotografijama. Promijenit će se i izgled albuma, novih prijateljstava, linkova, novih stranica, glazbe koju slušate...

Novi redizajn prikazivat će i jasnije događanja na koja odlaze vaši prijatelji, a imat će i opciju biranja koji news feed želite.

>> Facebook će vas pratiti čak i kad vam je mobitel isključen?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
21:48 07.03.2013.

Samo naprijed, svaki put kada ovaj napravi promjenu FB-a tvrtka gdje radim promptno dobije pola tuceta naruđbi za nove web stranice ili pregradnju starih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije