LA AUTO SHOW

Subaru predstavio novi WRX i koncept Legacyja

subaru wrx legacy
Foto: Subaru
1/7
21.11.2013.
u 16:52

WRX je opremljen direct injection turbo (DIT) dvolitrenim motorom koji proizvodi 268 konjskih snaga

Subaru je danas na Los Angeles Auto Showu, koji je jučer otvoren za novinare, predstavio novu generaciju WRX-a i koncept novog Legacyja, koji su najavljeni nekoliko dana prije salona.

O WRX-u, koji je prvotno najavljen s tek nekoliko šturih informacija, Subaru je sada otkrio nešto više.

Novi WRX, sportska inačica Impreze, opremljen je direct injection turbo (DIT) dvolitrenim motorom koji proizvodi 268 konjskih snaga. Uz standardni ručni mjenjač sa šest brzina u ponudi je i novi Sport Lineartronic mjenjač.

Karoserija i šasija dodatno su očvršćene, a međuosovinski razmak je povećan za 25 milimetara na 2650 mm. Dužina automobila sada iznosi 4595 milimetara, širina 1795 milimetara, a visina 1475 milimetara. Vanjski dizajn odražava snažne performanse, a u unutrašnjosti je WRX prvi put dobio upravljač u obliku slova D za nešto sportskiji dojam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije