Nepoznati napadač

Zbog sjedenja u tramvaju napao i srušio trudnicu na pod

tramvaj Osijek
Davor Javorović/PIXSELL
18.12.2012.
u 10:55

– Trudnica je sjedila u tramvaju i prvo je došlo do svađe, a potom ju je nepoznati muškarac i napao – kazao nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta.

U Osijeku je jučer oko 9.30 sati nepoznati muškarac u tramvaju napao trudnicu i srušio je na pod.

– Trudnica je sjedila u tramvaju i prvo je došlo do svađe, a potom ju je nepoznati muškarac i napao – kazao nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta te dodao kako vjeruje da će tijekom dana pronaći osobu koja je napala trudnicu.

"Mislio je da djevojka sjedi i neće se dići"

Glas Slavonije piše da je Osječanka sjedila u tramvaju te se željela ustati starijem muškarcu koji je stajao do nje. No on je to odbio kada je vidio da je trudna. Potom joj je prišao nepoznati muškarac, počeo na nju vikati te ju je povukao pri čemu je pala.

– Poslali smo dežurnog vozača da trudnicu odveze liječniku, no do njegova dolaska već je stigla ekipa hitne pomoći. Stariji muškarac bio je grub misleći da je to djevojka koja sjedi i neće se ustati. Žao nam je što se takvo što dogodilo, ali ne možemo kontrolirati sve putnike – kazao je direktor osječkog Gradskog prijevoznog poduzeća Igor Medić.

Ćaleta nam je kazao da u incidentu 32-godišnjakinja nije ozlijeđena.

>>Žena se srušila u tramvaju i umrla na Trgu Dražena Petrovića

Ključne riječi

Komentara 39

BA
BandaZG
21:46 20.12.2012.

Ja se ne dižem nikom jer kao zaposlen imam pravo na odmor dok putujem nakon napornog radnog dana, kao zaposlen plaćam poreze i mirovinsko iz kojeg penzioneri trenutno dobivaju penzije, kao zaposlen plaćam i punu cijenu karte koju penzioneri imaju besplatno. Moralno ne vidim zašto bi im se morao dizati.

FE
fellix1601
11:46 18.12.2012.

Baš me zanima bili se taj tip postavio na kakvog muškarca. Imam dojam da je taj iz plejade onih koji napadaju slabije od sebe !!!!!

DS
dsimunk3
11:17 18.12.2012.

Taj je sigurno pravi uzor po kojem bi se današnja mladež trebala odgajati. Vjerojatno je i najglasniji (kao što se i prikazao) u kritikama na račun djece i roditelja te odgoja opčenito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije