Restoran Lobby pravi je festival gableca. Sudeći po gužvi koju smo zatekli, ljudi ga zaista vole.
Najvjerniji su klijenti razne tvrtke koje rade u istom kompleksu. Cijene su povoljne koje god jelo odabrali, a svaki dan možete izabrati novih 5-6 jela. Sve je na traci, odnosno izgleda kao da ste u “fancy” menzi, prostor je uređen tako da vidite kako vam se jelo priprema i tko vam ga priprema. Mi smo najprije testirali kako se snalaze s ribom pa smo uzeli škarpinu sa žara i blitvu.
Škarpina nije bila dovoljno slana, no to i nije neki problem jer oni koji vole slanije, sol mogu i dodati. Blitva je bila standardna.
Porcija je dosta velika pa se ne trebate bojati da ćete ostati gladni uzmete li riblji meni. Cijena je 35 kuna.
Kao drugo jelo kušali smo mariniranu piletinu sa žara i kuhano povrće. Piletina je bila dobra, a marinada joj je dala svoju notu, no time piletina nije izgubila svoj okus.
Kuhano je povrće solidno, standardno i dobro ide s piletinom.
Najveća prednost Lobbyja je brzina! Ako ste gladni i imate samo 30 minuta, onda ćete ondje stići i pojesti, popiti kavu, sjesti u miru i porazgovarati s kolegama prije nego što se svi vratite u “rudnik”.
>>Kad bi purgeri imali svoju verziju dalmatinske konobe, ovako bi izgledala