Zagrepčani i ostali gastroljtupci dobili su novo mjesto u gradu u kojem mogu uživati i jelima vrhunskoj hrani.
Nakon dva uspješna i kulinarski privlačna gastro punkta u središtu Zagreba, Matija Nikolić obradovao je zapadni dio grada i u Rudešu otvorio Wok by Matija želeći podići nivo svoje usluge na malo višu razinu i ponuditi ljubiteljima svoje kuhinje poznate recepte u nešto luksuznijem okruženju.
Prostor u Jablanskoj uredio je dizajner Ivan Littvay, a restoran prima 80 gostiju.
Gastro ponuda uz uobičajene specijalitete iz Wok by Matija radinosti bit će obogaćena i jelima bez glutena što će u današnje vrijeme sigurno puno značiti sve većem broju onih koji su dužni paziti na svoju prehranu.
Povodom otvorenja koje je došlo popratiti niz osoba iz javnog života osmišljen je i kreiran novi menu za koji je Nikolić inspiraciju pronašao u legendarnim hitovima Halida Bešlića te u Bollywoodskoj sceni te posjetitelja očekuju jela prepoznatljivih naziva i dobro poznatih glazbenih hitova.
Kao posebno iznenađenje osoblje restorana je sve prisune razveselilo i Cheese cake tortom s tostiranim bučinim sjemenkama, što će sigurno biti jedan od specijaliteta ovog atraktivnog restorana.
U restoranu je poseban kutak pronašao i poznati brand Brko & Brko u sklopu kojeg će se prodavati ručno rađena domaća tjestenina, domaći sok od bazge po starom bakinom receptu te mnogim Zagrepčanima dobro poznate janjeće kobasice.
>>Restoran brze hrane zbog kojeg nećete imati grižnju savjest
>>Doručak i ručak s nogu od 9 do 34 kn, s domaćim štihom