Ken Folett

Algoritam objavio i drugi dio Follettova hita "Stupovi zemlje"

ken follett stupovi zemlje na hrvatskom
arhiv vl
30.12.2010.
u 12:17

Zagrebački Algoritam objavio je i drugi dio romana "Stupovi zemlje" Kena Folletta. Riječ je o popularnom romanu o srednjovjekovnoj Engleskoj koji je lani Sergio Mimica Gezzan ekranizirao za strane televizijske kuće.

Ovih je dana zagrebački Algoritam objavio i drugi dio popularnog romana Kena Folletta "Stupovi zemlje". Riječ je o povijesnom romanu o srednjovjekovnoj Engleskoj koji je oduševio ljubitelje tog žanra diljem svijeta. 

Uspjeh romana u svijetu bio je toliko velik da je lani hrvatski redatelj Sergio Mimica Gezzan snimio i televizijsku seriju na Follettov literarni predložak koja je izvrsno prošla gdje god je prikazana.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
12:41 30.12.2010.

Super,ali još bi bilo bolje da skinu nakaradnu seriju\"Najbolje godine\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije