Promocija

Bez dlake na jeziku - knjiga o psima i ljudima Rujane Jeger

Rujana Jeger
pixsell
24.09.2013.
u 15:30

To je priča o Rujani Jeger i njezinim psima koja će također možda biti korisna, a svakako zanimljiva i zabavna ne samo drugim vlasnicima, prijateljima i ljubiteljima nego i onima koji psa nemaju ili razmišljaju o tome da ga nabave

Svi već znamo kako se kaže: „Psi su veliko veselje“, ili: „Vjeran kao pas”, a tu je i popularan, ali ne manje točan marketinški slogan: „Psi su zakon.“ Prema nekim novijim teorijama, psi su s nama otprilike 30 000 godina. Mogli bismo reći da je to ne samo najduža kooperacija, partnerstvo i simbioza nego i uzajamni emotivni odnos između dviju vrsta visokointeligentnih sisavaca na ovome planetu, poručuju organizoatori promocije nove knjige Rujane Jeger.

Knjiga "Bez dlake na jeziku" vrlo je osobno i autobiografsko viđenje odnosa čovjeka i psa, to jest – priča o Rujani Jeger i njezinim psima koja će također možda biti korisna, a svakako zanimljiva i zabavna ne samo drugim vlasnicima, prijateljima i ljubiteljima nego i onima koji psa nemaju ili (tek ili još) razmišljaju o tome da ga nabave. Autorica unaprijed upozorava da se ne radi o sterilnoj knjizi lingvističko-politički korektnih i šturih savjeta o postupanju sa psom, nego ima i te kako sočnih tema o kojima vlasnici pasa ne „ćakulaju“ u parkovima bez rumenjenja.

Priomocija knjige, koju je upravo objavila Naklada Ljevak,  je u  petak, 27. rujna  u 19.30 sati u  Atriju Arheološkog muzeja.  Na promociji sudjeluju: autorica Rujana Jeger, urednik knjige Kristijan Vujičić, prof. dr. vet. Boris Pirkić, glavna urednica Tportala Alemka Lisinski.

Psi su dobrodošli!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije