Uskoro 25. film

Može li Daniel Craig postati najveći Bond?

daniel craig
Foto: Simon Jones/News Syndication/PIXSELL
17.08.2017.
u 14:02

U početku su ga odbacivali, ali postao je najplaćeniji, a sada i treći najdugovječniji agent 007

Britanski glumac Daniel Craig potvrdio je da uskoro počinje snimati novi film o Jamesu Bondu, svoj peti te ukupno dvadesetpeti nastavak jedne od najpopularnijih i najdugovječnijih franšiza u filmskoj povijesti.

Sve je počelo filmom “Dr. No” 1962. godine, u kojem je tajnog agenta 007 igrao Sean Connery, koji je glumio u šest od prvih sedam filmova serijala. Producenti su ga 1969. neuspješno pokušali zamijeniti Georgeom Lazenbyjem pa su ga pokajnički vratili već u idućem filmu, da bi tek Roger Moore u sedam uloga od 1973. do 1985. godine dostojno preuzeo štafetu u jednoj od najatraktivnijih, iako ne i glumački najzahtjevnijih uloga svijeta. Uslijedile su dvije uloge Timothyja Daltona, pa ponovno jedno legendarno lice Bonda: Pierce Brosnan koji ga je igrao u četiri filma od 1995. do 2002. godine.

Kada je nakon njega najavljen Daniel Craig, fanovi su podivljali: plavokosi glumac u ulozi Jamesa Bonda do tada je bio nezamisliv, no Craig je u međuvremenu postao jedan od najdugovječnijih i svakako najbolje plaćeni glumac serijala. Može li po broju filmova prestići Conneryja i Moorea?

– Mislim da ne. Novog bih Bonda snimio samo radi novca – rekao je u utorak u emisiji “The Late Show”. No rekordnih 150 milijuna dolara, koliko su mu prošle godine navodno nudili za još dva filma, od kojih je jedan upravo potvrđen, nisu zanemariv poticaj.

Komentara 5

PR
prajdali100
16:55 17.08.2017.

Connery je pravi i jedini Bond !!!

GU
General_U
14:21 17.08.2017.

odvratan tip ali eto glumi britanskog agenta pa je neka zvijezda!!! prije njega bilo je odličnih faca koje nisu antipatične kao ovaj!!!

CE
centirion
15:45 17.08.2017.

Sean Connery je broj 1.!!!!!! Svi ostali su samo "podgrijavana čorba"!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije