Atrakcija

'Djeca jeseni' ispala iz programa Pule dva dana prije premijere

Djeca jeseni
Corvusfilm
23.07.2012.
u 19:49

Službeno obrazloženje za otkazanu premijeru financijski su problemi producenta, a umjesto filma Tomislava Rukavine prikazat će se film Larin izbor

U posljednji čas, samo dva dana pred premijeru, iz programa Pule ispao je film "Djeca jeseni" redatelja Tomislava Rukavine, najavljivan kao jedna od najvećih atrakcija festivala. Službeno obrazloženje za otkazanu premijeru financijski su problemi producenta, ali teško je zamisliti da ih prije samo nekoliko dana nisu mogli predvidjeti. Umjesto "Djece jeseni", u Areni će u četvrtak navečer biti prikazan "Larin izbor", film koji sigurno nije imao financijskih problema.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije