Arena

Đorđe Balašević na koncertu „Odiseja” Kazališta Ulysses

dordje balasevic
arhiva VL
15.06.2010.
u 11:02

Kazalište Ulysses koncertom obilježava desetu godinu svoga postojanja, a za tu će priliku zapjevati i glumci Zlatko Vitez, Goran Navojec i Rade Šerbedžija, osnivač Ulyssesa.

Đorđe Balašević, Josipa Lisac, Rade Šerbedžija, Vanessa Redgrave, Franco Nero, Kemal Monteno, Darko Rundek, Saša Lošić – samo su neka od velikih imena koje Kazalište Ulysses okuplja na koncertu u pulskoj Areni 10. srpnja.

Veliki koncert nazvan je „Odiseja”, a njime Kazalište Ulysses  obilježava desetu godinu svoga postojanja. U projekte Kazališta Ulysses, koje je svoje djelovanje započelo 2001. godine predstavom „Kralj Lear”, tijekom proteklog desetljeća bili su uključeni mnogi veliki glazbenici koji su koncertima ili svojim nastupima u predstavama glazbeno obilježili djelovanje Kazališta. Mnoga od tih imena okupit će se 10. srpnja u Areni. Za  tu će prigodu zapjevat i glumci Zlatko Vitez i Goran Navojec te Rade Šerbedžija, osnivač i umjetnički ravnatelj Kazališta Ulysses. 

„Odiseja” je zamišljena kao retrospektiva djelovanja Kazališta Ulysses, s prisjećanjem na sve protekle sezone, isprepletenim pjevačkim nastupima te sudjelovanjem glumaca koji su obilježili predstave Kazališta.

Ulaznice po cijeni od 150 kuna mogu se kupiti na www.eventim.hr.

Ključne riječi

Komentara 11

JO
jovo
16:07 15.06.2010.

neni, sva je sreca sto vi ne odredjujete tko je, a tko nije, za hrvatsku.inace,sada ste se tek ,,ukopali,, kazavsi kako idete u kazaliste i bavite se umjetnoscu.sta vredi kad to na vama ne ostavlja traga.

NE
neni
16:56 15.06.2010.

To kaj vi mislite o ostavljanju \"traga\" je stvarno smiješno.. i to vi koji ste komentirali..\"oni divljaci iz Zadra\" ..koje je to vaše primitivno uopćavanje. i sada kao možete nešto o kulturi prisati.....jedino ak\' ne mislite na one divljake iz okoline Zadra koji su postavljali balvane ..onda ok

ŠI
šimuka
21:20 15.06.2010.

Ajde ,jovane ,ne seri,kakve ti veze imaš sa Brijunima i Hrvatskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije