Kino Europa

Filmski inkubator slavi 10. rođendan

Filmonaut
/
17.12.2013.
u 10:18

Najvredniji projekt Blanka časopis je o filmu, a bave se i produkcijom i edukacijom

Blank – filmski inkubator, udruga koja u Zagrebu organizira filmske radionice, producira kratke filmove i izdaje filmski magazin Filmonaut, ovih dana slavi deseti rođendan. Povodom 10-godišnjice Blanka sutra u 17 sati u kinu Europa održat će se premijera njihove najnovije produkcije. Uz besplatan ulaz, publika će gledati filmove “Izgubljeni” Bojana Radanovića, zatim aktivistički film Platforma koji je napravila Blankova grupa umirovljenika, školske filmove “Nasilnik” i “Teške boje”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije