Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstava

Garaža ponovno u ZKM-u, popust uz Večernjakov kupon

Garaža
ZKM
18.03.2011.
u 10:56

U Garaži redatelja Ivice Buljana nastupaju i članovi odlične splitske grupe TBF

Predstava "Garaža" redatelja Ivice Buljana ponovno je na repertoaru Zagrebačkog kazališta mladih. Za izvedbe 18., 19., i 20. ožujka možete iskoristiti i kupon koji je objavljen u tiskanom izdanju Večernjeg lista 17. ožujka i time ostvariti pravo na 30% popusta pri kupnji ulaznica.

"Garaža" je projekt ZKM-a u kojem sudjeluje odlična splitska grupa TBF, a s kojim su gostovali i u newyorškom teatru La Mama. Nastala je po istoimenom romanu Zdenka Mesarića, a estetikom podsjeća na filmove Fight Club i Rollerball. U njoj se miješaju scene izrazitog nasilja, biblijski citati i nadrealistički obojene sekvence o eutanazijskom turizmu.

U predstavi glume Vedran Živolić, Ksenija Marinković, Frano Mašković, Goran Bogdan, Nina Violić, Doris Šarić Kukuljica, Barbara Prpić, Sreten Mokrović, Aleksandar Antić, Mladen Badovinac, Luka Barbić i članovi grupe TBF. Scenograf je konceptualni umjetnik Slaven Tolj, a kostimografkinja Ana Savić Gecan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije