Prvi singl

Give Me All Your Luvin je prvi singl s novog Madonninog albuma

Madonna
arhiva VL
05.02.2012.
u 11:41

„M.D.N.A.“ će biti Madonnin dvanaesti studijski album i biti će objavljen 26. ožujka. Materijal je sniman u studijima u New Yorku i Los Angelesu, a u samom stvaranju albuma Madonni se ponovno pridružio prijašnji suradnik William Orbit

„Give Me All Your Luvin“ najnoviji je Madonnin singl, kojim najavljuje svoje novo studijsko izdanje, nazvano „M.D.N.A.“. Singl je predstavljen diljem svijeta svega tri dana prije nastupa popularne 'material girl' u poluvremenu američkog SuperBowl-a.

„M.D.N.A.“ će biti Madonnin dvanaesti studijski album i biti će objavljen 26. ožujka. Materijal je sniman u studijima u New Yorku i Los Angelesu, a u samom stvaranju albuma Madonni se ponovno pridružio prijašnji suradnik William Orbit („Ray Of Light“). Osim njega, produkcije albuma su se primili i Martin Solveig, The Demolition Crew, Marco “Benny” Benassi i Alessandro “Alle” Benassi, Hardy “Indiigo” Muanza, Michael Malih te sama Madonna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije