Premijera

Helena Petković diplomirat će predstavom "Radio Kundera"

Radio Kundera
Radio Kundera
14.03.2011.
u 13:07

Glume Ana Karić, Franka Klarić, Iva Visković, Tomislav Krstanović i Silvio Vovk.

Teatar &TD najavio je premijeru predstave "Radio Kundera", koju je kao diplomski rad prema tekstu Vedrane Klepice režirala Helena Petković, studentica ADU. Predstava ''Radio Kundera'' nastala je iščitavanjem romana ''Nepodnošljiva lakoća postojanja'' te smještanjem slika i fragmenata iz Kunderina djela u suvremeni kontekst.

Premijera je zakazana za 24. ožujka u 20 sati u velikoj dvorani Teatra &TD, s izvedbama i iduća tri dana. U predstavi glume Ana Karić, Franka Klarić, Iva Visković, Tomislav Krstanović i Silvio Vovk.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije