jedinstvo

"Hirošimo, ljubavi moja" 
na Festivalu svjetskog kazališta

hirosima
arhiva
15.09.2012.
u 10:25

Christine Letailleur režirala je tekst Margaruite Duras, prema kojem nastaje kultni film Alaina Resnaisa iz 1959. godine. Zagrebačka publika predstavu može vidjeti 19. rujna

10. festival svjetskoga kazališta, Pogon Jedinstvo – Ona je francuska glumica, došla je u Japan snimiti film o Miru. Snimanje se privodi kraju, uskoro mora kući gdje je čekaju muž i djeca. On je Japanac, arhitekt, oženjen i otac. Susreli su se i poželjeli snažno, iskreno, postaju ljubavnici, a veza će trajati 24 sata… Christine Letailleur režirala je tekst M. Duras, prema kojem nastaje kultni film Alaina Resnaisa iz 1959. godine. Zagrebačka publika predstavu može vidjeti 19. rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije