SC

Javite se na natječaj za ovogodišnji Velesajam kulture

8. Velesajam kulture
arhiva\"
06.11.2011.
u 19:18

Cilj je i dalje raznovrsnim i bogatim kulturnim programom, promovirati autorski rad širokog kruga sudionika u području umjetnosti od likovnjaka do hodača na žeravici

Velesajam kulture, tradicionalna manifestacija Kulture promjene Studentskog centra, održat ce se osmi put od 15.do 18. prosinca. Rok za prijavu je 20. studeni u ponoć.

 Cilj je i dalje raznovrsnim i bogatim kulturnim programom, promovirati autorski rad širokog kruga sudionika u području umjetnosti - kazalište, performans, ples, film, književnost, likovna i glazbena umjetnost, dizajn - ali i razlicite vjestine i znanja. Zbog toga organizatori manifestacije pozivaju kreativce, likovnjake, glazbenike, performere, dizajnere, filmaše, kazalištarce, imitatore, fotografe, ekstremente peglače, cirkusante, žonglere, hodače po žeravici te skakače da se prijave na natječaj.

Potrebno je poslati ideju - koncept, snimku ili završeni rad (ili postojeće projekte) poštom na adresu SC/ Ured kulture - 8, Velesajam kulture, Savska 25 ili e-mailom na kultura@sczg.hr. Dodatne informacije mogu se dobiti na borj 01 4593 522 ili 01 4593 603.

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije