Komedija Ted

Kada muškarac mora birati između žene i plišanog medvjedića?

film, komedija, Ted
arhiva VL
02.07.2012.
u 13:50

Ted je plišani medvjedić. Ali sasvim neobičan medvjedić: politički nekorektan, seksualno ugrožen, konstantno napušen i beskrajno bezobrazan, a u prva je tri dana prikazivanja u SAD-u zaradio 54,1 milijun dolara

Ted je plišani medvjedić. Ali sasvim neobičan medvjedić: politički nekorektan, seksualno ugrožen, konstantno napušen i  beskrajno bezobrazan. On je junak urnebesne komedije Ted Seta MacFarlana, tvorca serije „Family Guy“. Prošli se vikend film počeo prikazivati u  Americi i tamo je u  samo tri dana prikazivanja ostvario izvanredne rezultate. Zaradom od 54,1 milijun dolara nadmašio je i otvaranje Mamurluka, jedno od najuspješnijih otvaranja komedije (45 mil. dolara).

John (Mark Walberg) u vezi je s prekrasnom Lori (Mila Kunis), ali jasno je u kojem smjeru ide priča kada John podržava Tedov afinitet prema lakim ženama, lakim i težim drogama, cugi… Svakog muškarca dočeka odrastanje i trenutak kada mora birati: djevojka iz snova ili nenadmašno zabavan plišani medvjedić?

S Tedom je zabava zajamčena, a u naša kina stiže 19. srpnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije