PROMO

Kvartet Diversi za djecu DORE

dora
PR
Autor
PR članak
09.11.2012.
u 15:13

U utorak 13. studenog u 20 sati u kazalištu Komedija održat će se tradiconalna VEČER DORE na kojoj će nastupiti Kvartet Diversi, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Kvartet Diversi – Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Ervin Baučić i Đani Stipaničev uz Orkestar kazališta Komedija predstavit će se u glazbeno-scenskom spektaklu s najboljim odabirom od operete i mjuzikla. Nastupit će i glazbeno nadareni i nagrađivani štićenici DORE: Mia Jakob, Antonija i Klara Lešković i Jasmin Kovačić, a program vodi Karmela Vukov Colić.

Kao i prethodnih godina očekujemo nazočnost brojnih uglednika iz kulturnog, poslovnog, političkog i javnog života RH. (više na www.dora.hr )

Sav prikupljeni prihod od ulaznica i donacija namijenjen je DORINU Fondu za stipendiranje za školsku godinu 2012/13.

Humanitarna organizacija DORA djeluje od 1991. godine, kao jedna od prvih i najvećih nevladinih udruga na području skrbi o djeci i mladima. Do danas pomogli smo gotovo 8000 djece, a na račune DORINIH štićenika uplaćeno je oko 6 milijuna eura pomoći.

Najveću pažnju u DORI posvećujemo obrazovanju vrijednih i nadarenih srednjoškolaca i studenata kroz cijelo njihovo školovanje. Protekle akademske godine stipendirano je njih 85. To su redom iznimni mladi ljudi koji se stjecanjem znanja i vještina bore s teškim obiteljskim, zdravstvenim i egzistencijalnim nedaćama. U DORI smo neizmjerno na njih ponosni i cilj nam je na ovogodišnjoj večeri DORE osigurati sredstva za nastavak njihova školovanja i u ovoj školskoj godini.

Vaša medijska podrška DORI do sada je bila od neprocjenjive važnosti pa vas najljepše molimo da nam i ove godine svojim medijskim angažmanom pomognete te najavite i popratite donatorsku večer DORE „Kvartet Diversi za djecu DORE“– kako bismo zajedno ostvarili humani cilj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?