Trešnjin uspjeh

Na festivalu u crnogorskom Kotoru pobijedio “VIS Životinje”

VIS Životinje
arhiva VL
12.07.2011.
u 14:30

Svečanost dodjela nagrada bila je i kraj festivala, a tada su gradonačelniku Kotora ponovno vraćeni ključevi grada koje je za trajanja festivala čuvao dječak Dragan Marković, najmlađi admiral Bokeljske mornarice

U Kotoru je nedavno održan međunarodni festival kazališta za djecu. Podijeljene su tri glavne nagrade, od kojih je najvažnija ona za najbolju predstavu u kategoriji dramskog kazališta za djecu, koja je pripala predstavi “VIS Životinje” zagrebačkog Gradskog kazališta Trešnja.

Žiri je nagradu za najbolju predstavu 19. kotorskog festivala kazališta za djecu dodijelio predstavi “Ulcinjski gusar” Gradskog pozorišta iz Podgorice. Svečanost dodjela nagrada bila je i kraj festivala, a tada su gradonačelnici  Kotora ponovno vraćeni ključevi grada. Naime, za trajanja festivala čuvao ih je dječak Dragan Marković, najmlađi admiral Bokeljske mornarice, kao simbol dječje vladavine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije