LOŠE KRITIKE FILMA

Nicole Kidman 'propala u sjedalo' na premijeri filma 'Australije'

11.01.2009.
u 10:18

Trebao je to biti blockbuster koji bi dao zamah australskom turizmu. Jer, na kraju krajeva, kad imate Nicole Kidman na svojoj strani, teško nećete uspjeti u svijetu filma. Ali upravo se ovo dogodilo. Prema mišljenju poznate glumice, 50 milijuna funti težak film 'Australija' potpuni je promašaj.

Tijekom intervjua za jednu australsku radio-postaju, Kidman je rekla da je propala u sjedalo od sramote tijekom premijere filma u Sydneyu. U navedenom ostvarenju, australska glumica igra ulogu engleske aristokratkinje koja se zaljubljuje u kauboja (Hugh Jackman) tijekom tjeranja stoke preko kontinenta. 'Pogledala sam svoga supruga ( country pjevača Keitha Urbana ) i pitala ga čemu služim u tom filmu. Ipak, moram reći da su Hugh Jackman i Brandon Walters , 11-godišnji dječak koji glumi Aboridžina, prekrasno odradili svoje uloge. Ja se, nažalost, jednostavno ne mogu osjetiti u tom filmu.'

Kidman je u nastavku interviewa rekla da je praktički odmah nakon premijere pobjegla iz Australije. 'Posjetila sam svoju sestru i obitelj, zatim smo otišli do Keithovih, te smo odmah krenuli na avion!', izjavila je glumica.

Kidman, nažalost, nije jedina kojoj 'Australija' nije sjela. Kritika je sasjekla njenu glumu na filmu, te isti nije baš suviše dobro prošao u SAD-u. Zanimljivo je da poznata glumica rijetko gleda svoja ostvarenja nakon što ih snimi, ali obećala je da redatelju Bazu Luhrmannu, s kojim je snimila uspješan 'Moulin Rouge', da će se pojaviti na premijeri. Kidman već duže vrijeme najavljuje pauzu, te se nada novoj pridošlici u obitelji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije