Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žar ptica

Predstava virovitičkog kazališta Znaš li zviždati, Johanna - najbolja

naj naj festival
\"
04.04.2012.
u 14:02

Mladen Kovačić proglašen je najboljim glumcem za ulogu u predstavi \"Znaš li zviždati, Johanna\", a najbolja je glavna glumica Lisa Gertum Becker za ulogu u predstavi “Pjesme s visina” teatra Refleksion iz Danske

Najboljom predstavom “Naj naj naj festivala” proglašena je “Znaš li zviždati, Johanna” Kazališta Virovitica. Mladen Kovačić proglašen je najboljim glumcem. Najbolja je glavna glumica Lisa Gertum Becker za ulogu u predstavi “Pjesme s visina” teatra Refleksion iz Danske. Ista predstava donijela je nagradu i redatelju Bjarneu Sandborgu te kostimografkinji Sofie Faurschau Hastrup. Najbolji sporedni glumi su Nataša Kopeč i Bruno Kontrec za uloge u “Lažeš, Melita” kazališta Žar ptica, a za glazbu je nagrađen Darko Hajsek. Najbolji kostimografi su Liron Gatu i Adam Keller, a nagradu za najbolji vizualni identitet osvojio je Orna Porat, sve troje za predstavu “Nešto predivno će se dogoditi” Teatra iz Izraela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije