„Ne daj se, generacijo!“

Priča o prijateljicama treće dobi uskoro u Zagrebu i Splitu

Foto: Promo
1/2
12.09.2024.
u 16:18

Nakon velikog uspjeha predstave „Dame biraju“, koja je oduševila publiku diljem Hrvatske, stiže nova hit predstava iz susjedne Bosne i Hercegovine. Riječ je o predstavi „Ne daj se, generacijo!“, koja već sada osvaja srca gledatelja. Predstava će se održati 25. rujna u 20 sati u Ludoj kući u Zagrebu te 26. rujna u 20 sati u Dvorani Lora u Splitu.

„Ne daj se, generacijo!“ je priča o dvije dugogodišnje prijateljice koje se suočavaju s izazovima treće dobi, odbijajući prihvatiti stereotipne uloge koje im društvo nameće. Njihova potraga za uzbuđenjem i bijegom od konvencionalnosti vodi ih na neočekivano putovanje, gdje otkrivaju životne radosti za koje su mislile da su iza njih.

Glumci Mario Drmać i Alen Muratović, koji utjelovljuju likove Bebe i Ruže, ističu da im je istraživanje ženskih karaktera bilo izazovno, ali i nevjerojatno inspirativno. Predstava je već nagrađena na 21. Međunarodnom festivalu komedije „Mostarska liska 2024.“, gdje je osvojila tri prestižne nagrade: za najboljeg glumca (Mario Drmać), najbolju predstavu po izboru medija i najbolju predstavu po izboru publike. Ove nagrade dodatno potvrđuju kvalitetu i emotivnu snagu predstave koja će, sigurni smo, i u Hrvatskoj naići na oduševljenje.

Ne propustite priliku vidjeti ovu inspirativnu i dirljivu predstavu koja nas podsjeća na važnost prijateljstva, radosti i življenja punim plućima. Ulaznice su već dostupne na sljedećim linkovima: Zagreb, Luda kuća i Split, Dvorana Lora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije