Tko preživi, pričat će

Razara(či)nja iz filma postaju gruba realnost

08.08.2024.
u 19:00

Scene iz 'Twistera' više nisu mašta ni za Hrvatsku, moćnici poput Trumpa utječu na kinorepertoar... Zar će se snimati samo filmovi koji nikoga ne zanimaju?

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
02:36 10.08.2024.

Lijevo liberalna propaganda? Autor bi zelio filmove o Lenjinu, Kokoschi, Maou, Castru? Zaboravivsi (namjerno) da se stranka koja je pocela 2. Svjetski Rat zvala National Socijalisticka Njemacke Radnicka Stranka? Da SSSR kao zemlja s najvise zrtava u istom ratu ima vise zrtava u miru? Da Kuba ima vise zrtava Castrovog rezima nego ilada u povijesti? Kambodza pod Pol Potom takodjer? Kina isto tako? Sjevera Koreja takodjer? Ne, kriv je Trump. Nema veze sto je u vrijeme njegovog predsjednistva bilo najmanje ratova u svijetu u zadnjih 50 godina. Nema veze sto su mu glavnih savjetnici u seriji "The Apprentice" bile dvije zene, obadvije izvrsni direktori u njegovog firmi? Cudno kako je u doba serije ista bila najgledaniji TV show u USA, Trump dobio zvijezdu u Hollywoodu, I kako se sve to promijenilo cim je usao u politiku. Najpopularnija osoba USA preko noci postaje najomrazenija dijelu koji vjeruje da muskarci mogu roditi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije