Jadran

Slovenski književnici gosti ovogodišnjeg Broda knjižare

Brod knjižara
arhiva
24.07.2012.
u 13:04

Prvi put manifestacija ima i zemlju partnera – Republiku Sloveniju – pa će u 14 dana turneje gosti Broda biti slovenski književnici: Ana Pepelnik, Vida Mokrin Pauer, Barbara Korun, Tatjana Pregl Kobe, Cvetka Bevc i Andrej Detela

Brod knjižara brod je kulture, jedinstven kulturno-turistički projekt koji od subote 28. srpnja započinje plovidbu Jadranom s nekoliko tisuća naslova knjiga i literature, te s poznatim piscima i književnicima radi promoviranja kulture čitanja i pisanja. Prvi put manifestacija ima i zemlju partnera – Republiku Sloveniju – pa će u 14 dana turneje gosti Broda biti slovenski književnici: Ana Pepelnik, Vida Mokrin Pauer, Barbara Korun, Tatjana Pregl Kobe, Cvetka Bevc i Andrej Detela.

Brod kreće iz Krka, a put nastavlja preko Senja, Raba, Paga, St. Paklenice, Vira, Svetog Filipa i Jakova, Šibenika, Marine, Trogira, Visa, Postire, Jelse, Makarske u koju dolazi 10. kolovoza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije