Gostovanje

"Somewhere city" riječkog HNK gostuje na Naj, naj, naj festivalu

Somewhere city,
arhiva VL
27.04.2011.
u 14:05

Predstava je stekla popularnost podjednako među djecom i odraslima zahvaljujući maštovitoj bajci u kojoj caruju neobični likovi čudnovatog letećeg grada Somewhere cityja

Popularna predstava za djecu i odrasle "Somewhere city" nastala po ideji Gorana Lelasa u režiji Paole Galassi i u produkciji Talijanske drame riječkog HNK Ivana pl. Zajca bit će prikazana na 11. međunarodnom Naj, naj, naj festivalu i to u petak 29. travnja 2011. u 19 sati u  Dramskom kazalištu Gavella.

Predstava "Somewhere city" stekla je popularnost podjednako među djecom i odraslima zahvaljujući maštovitoj bajci u kojoj caruju neobični likovi čudnovatog letećeg grada Somewhere cityja. Stanovnici toga grada proizašli su iz mašte istaknutoga hrvatskoga umjetnika međunarodne karijere Gorana Lelasa. Predstava ima i jaku ekološku poruku jer glavni junaci ove bajke putuju svijetom donoseći svima poruku mira i bratstva kao i poruku potrebe poštivanja i očuvanja okoliša. U predstavi sudjeluju Giorgio Amodeo, Elena Brumini, Rosanna Bubola, Alida Delcaro, Vladimir Ježić, Bruno Nacinovich, Elvia Nacinovich, Giuseppe Nicodemo, Toni Plešić, Sabina Salamon, Lucio Slama i Roman Vrančić.

Po predlošku Pavlice Bajsić tekst su napisali Paola Galassi i Massimo Pagnoni. Redateljica je Paola Galassi.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije