Dobrotvorna aukcija u galeriji Zlatni konj

Ugledni domaći i strani umjetnici pomažu udruzi “Sve za nju”

kozarić
23.11.2009.
u 15:42

U galeriji Zlatni konj na Jakuševcu u Zagrebu danas u 18 sati počinje aukcija umjetnina od koje polovina čistog prihoda ide udruzi "Sve za nju".

U galeriji Zlatni konj na Jakuševcu u Zagrebu danas u 18 sati počinje aukcija umjetnina od koje polovina čistog prihoda ide udruzi "Sve za nju". Udruga uređuje prostorije u kojima će se pružati psihosocijalna pomoć ženama oboljelima od raka.

Aukciju vodi Kostadinka Velkovska, a umjetnine potpisuju D. Babić, Z. Keser, I. Kožarić, V. Dajht Kralj, E. Kokot, B. Demur, T. Lončar, I. Lovrenčić, H. Salvaro, Đ. Seder, I. Šiško, O. Kogoj, Z. Novak, M. Vuco...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije