Tenuta Sant’Anna Prosecco Extra Dry
Ovaj pjenušac slamnatožute boje, sitnih i nježnih mjehurića ima miris bagremova drveta, breskve i kruške. Jednostavnog i vrlo ugodnog okusa, mekan je na nepcu s izraženo voćnim aromama. Vrlo je svestran pa se može poslužiti kao aperitiv, uz predjela, ali i uz lagane deserte.
Pavlin Bermet
Aromatizirano crno vino pravi se od sorte purtugizac. Naglašene su arome pelina, kadulje, anisa, angelike i korijandra. Preporuka je da se konzumira kao aperitiv i digestiv. Često se ističe da je iznimno dobar za rješavanje probavnih tegoba.
Filipec Bermet
Aromatizirano vino napravljeno od biranih sorti grožđa sa sunčanih obronaka Samoborskoga gorja, pelina, južnog voća kao što su rogač i smokva te aroma biljnog podrijetla koje mu daju specifičan okus. Vino je rubinsko crvene boje s bogatom i naglašenom gorčinom koju mu daje pelin. To je stari samoborski aperitiv ili digestive.
>> Nemojte se iznenaditi, ali sjever i istok Lijepe Naše skrivaju ledeno blago
>> Bećarac u srcu, frankovka u čaši