PROMO

Bamboocho - kralj zabave na Rajskoj plaži

Bamboocho bar
25.08.2022.
u 10:29

Violina i akustična gitara, rock i saksofon, uz odlične koktele – sve je to ovaj šaroliki plažni bar na čuvenoj rapskoj plaži

Jedna od najpoznatijih jadranskih plaža valjda zaslužuje i neki posebni plažni bar. O nepreglednom pijesku loparske Rajske plaže ispisani su mnogi reci, snimljeno je na tisuće fotografija, možda i zato jer Jadran ne obiluje plažama toga tipa. Kamenjari, stijene, eventualno šljunak.

I o Bamboocho baru se piše dosta. Bio je prije nekoliko tjedana jedan njemački medij, pisalo se i u hrvatskim, red je bio da i Bar patrola posjeti ovo zanimljivo mjesto.

Denis Jakuc priču je započeo 2006. godine, stvorivši bar kojim ne dominiraju jeftini plastični stolci i slični detalji; smatrao je da si jedan ozbiljan plažni objekt to ne bi smio dozvoliti. Puno je putovao svijetom, puno koktela degustirao. Zato danas ima najozbiljniju vojsku iskusnih koktel-majstora.

- Uložio sam dosta, preuredio, moja je vizija ovog mjesta bila posve drugačija. Bamboocho je danas veliki beach bar, naši aduti su skupa pića i superkvalitetni kokteli. Prodamo ih dosta svakodnevno, a naši su glavni gosti – Nijemci.

Gospodin Jakuc otkriva taj zanimljiv detalj, nismo sigurno da se puno jadranskih barova može pohvaliti tako brojnim njemačkim gostima. Očito im se sviđa i Rab, i Lopar, a svakako i ono što im nudi Bamboocho bar.

Kada neko mjesto želimo nazvati ozbiljnim, onda je nekako jasno da to ne može biti samo punkt za ispijanje velike količine pića. Bamboocho je bar s kvalitetnim konceptom, organizator mnogih zabava, repertoar od Divljih jagoda i Latina do rock bendova, od gitare do saksofona. Česti (i diskretni) after partiji su također Bamboochov forte pa se nameće zaključak da je ovo trenutno najzabavnije mjesto na otoku. Rab nije Mykonos, partiji su ovdje u drugom planu, upravo zato veseli dobro funkcioniranje mjesta poput Bamboocho bara.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije