U doba objeda svi su stolovi na velikoj terasi uz more bili puni pa su pridošlice strpljivo stajale na sredini, čekajući da se netko ustane. Taj prizor da se traži stol više, koji je inače bio čest, ovog smo ljeta prvi put vidjeli upravo u Vignju. Ukusna hrana i umjerene cijene dobitna su kombinacija. Ponta u ponudi ima i gablece, po 10-ak eura.
Na meniju su riblji i mesni specijaliteti, razne vrste tjestenina, poput njoka s pršutom i kaduljom i zelenih rezanaca s povrćem, velik izbor pizza koje svi jako hvale (velika je 9,1 eura). Spravljaju i žrnovske makarune, korčulansku tradicionalno ručno rađenu tjesteninu. Makaruni u toću od govedine kao i oni s gamberima su 13,8 eura kao i hobotnica na palenti.
Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 45
Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 12
Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10
Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 19
Ukupnost ponude (do 5 bodova) 4
Ukupno: 90 (ČETIRI ZVJEZDICE)
80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA