Sječku dobivenu orezivanjem vinograda koriste za ogrjev za grijanje hotela, nastojeći u svakom pogledu da gospodarstvo bude samoodrživo. Ono što od hrane za hotelsku kuhinju ne proizvedu sami, nabavljaju od lokalnih OPG-ova. Tradicionalna slavonska jela pripremljena od autohtonih sastojaka uzgojenih na ekološki način osnova su kuhinje hotelskog restorana Stupnički dvori.
Gledajući u zelenilo vinograda na brežuljcima ovdje možete pojesti ukusnu legiranu juhu od graševine, medaljone od jelena, file smuđa u umaku od kopra i na kremi od batata, kotlet crne svinje...
U ponudi su i vegetarijanska jela, poput domaćih rezanaca s povrćem, a među desertima "krije" se starinska slavonska slastica – tačkrle s pekmezom od šljiva. Vinska je karta "rezervirana" za Galićeva vina.
Izbor i kvaliteta jela 45
(do 50 bodova)
Izbor i ponuda pića 12
(do 15 bodova)
Posluga i ljubaznost 10
(do 10 bodova)
Dojmovi i prostor 18
(do 20 bodova)
Ukupnost ponude 4
(do 5 bodova)
Ukupno 86 TRI ZVJEZDICE
80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA