volite aktivnosti?

Daleka Afrika nudi adrenalinski odmor po povoljnoj cijeni

ljetovanje
Foto: Thinkstock
13.07.2014.
u 13:30

Što neobičnije, na rubu opasnosti – to bolje za vas. Ukoliko za vas vrijedi ovaj opis, preporučujemo vam gdje ići na odmor...

Što od odmora želite? Ljenčarenje i tulumarenje ili podizanje adrenalina? Prepoznajte se: Vi ste individualac, ali volite i adrenalin. Što neobičnije, na rubu opasnosti – to bolje za vas. Ukoliko za vas vrijedi ovaj opis, preporučujemo vam gdje ići na odmor.

Kamo na ljetovanje

Afrika: Kupanje na obalama Senegala + obilazak unutrašnjosti i prašume. Sve je novo i neotkriveno. Samo je zrakoplovni prijevoz skup, sve ostalo je jeftino i uzbudljivo.

Cijena: 12 dana, 1.500 eura.

Sahara: S obale ravno u srce Sahare! Može iz Maroka, Mauritanije, Tunisa ili Alžira. Čaj u Sahari. Stari gradovi i beduini.
Cijena: 20 dana, 1.000 eura.

Ex-YU: Hrvatska također pruža dovoljno mjesta na kojima možete uživati u ekstremnim sportovima, te odmor provesti u raftingu na nekoj od naših rijeka, hikingu na Biokovu ili nekoj drugoj planini, ili pak nekom drugom obliku zabave za ljubitelje adrenalina.
Cijena: varira.

>>Top 10 – što sve ponijeti na ljetovanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije