Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivan vikend

Dalmatinska zagora: Vikend na biciklu

Dalmatinska zagora – biking weekend
16.10.2009.
u 16:19

Malo uzbuđenja, malo adrenalina, svježeg zraka i dobro društvo – to je ono što vas očekuje. “Dalmatinska zagora – biking weekend” naziv je trodnevnog programa.

Ne znate li kako iskoristiti vikend, hotel Sveti Mihovil 3* u Trilju pripremio je posebne paket-aranžmane za one koji žele više od običnog vikenda. Malo uzbuđenja, malo adrenalina, svježeg zraka i dobro društvo – to je ono što vas očekuje.

“Dalmatinska zagora – biking weekend” naziv je trodnevnog programa. Polasci su zajamčeni 10. i 24. listopada, a moguće ih je organizirati i u ostalim terminima. Cijena ovoga aktivnog programa iznosi 1300 kuna po osobi, a uključuje transfere dolazite li zrakoplovom u Split, smještaj u hotelu Sv. Mihovil na osnovi četiri noćenja s tri polupansiona, dvije biciklističke ture (Cetina countryside i planina Kamešnica ili zeleni brežuljci Trilja), jedan ručak, dvije zakuske, korištenje bicikla mountain bike marke Diamond Back, kacige, voditelja tijekom biciklističke ture, ulaznice za Muzej triljskog kraja i arheološko nalazište Tilurij, Muzej cetinske krajine, posjet crkvi i samostanu Gospe Sinjske, alkarsku ergelu, grabske mlinice.

Ture su umjereno teške i uključuju 2,5 do 3 sata vožnje dnevno i prilagođene su biciklistima rekreativcima. Istražiti Dalmatinsku zagoru na biciklu bit će još samo jedan u nizu izleta kojih ćete se rado sjećati. Ne čekajte nego planirajte i iskoristite još uvijek ugodne jesenske dane.

Info www.svmihovil.com

Komentara 1

TH
thevoice
16:41 16.10.2009.

baci cigaretu i kupi bicikletu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije