Volimo ga u kolaču, neizostavan je sastojak kuhanog vina, a svojom aromom neodoljivo podsjeća na Božić!
Naravno, riječ je o – cimetu! Jedna od najstarijih mirodija danas je postala zaštitna aroma Božića i njegov najomiljeniji začin. Cimet je i naš apsolutni favorit ove zime, stoga smo odlučili darovati vam ga ove subote u našem paketu Večernji list & Gourmet!
Bilo da ste vrstan kuhar ili tek amater koji prvi put priprema božićni kolač svojim najmilijima, Gourmet će vam ponuditi najbolje recepte, a cimet će vašim slasticama dati čaroban duh Božića.
Kuhano vino koje nas grije u blagdanskim noćima nemoguće je zamisliti bez arome cimeta, a najveći ljubitelji često će ga staviti i u čaj, kavu ili pahuljice za doručak.
Ukratko – Božić je bez cimeta nezamisliv. Svoj paket Večernjeg lista i Gourmeta potražite u subotu 16. prosinca na kioscima za samo 15 kuna! Pečenje kolača, kuhanje vina i ukrašavanje stana – može početi. Začinite blagdane uz Večernji list i Gourmet!