Oštro tvrdi

Djevojka pokrenula raspravu na internetu: 'Muškarci koji ne plate prvi spoj su jadni i neodgojeni'

@ask.nelly/Tiktok
18.06.2021.
u 14:30

Što vi mislite, treba li sve platiti muškarac ili ona osoba koja je pozvala na spoj?

Stručnjakinja za veze, Nelly, pokrenula je raspravu i podijelila mišljenje mnogih na internetu s jednom svojom objavom.

U videozapisu koji je podijelila na TikTok profilu rekla je kako muškarci uvijek, bez iznimke, trebaju platiti prvi spoj - u suprotnom ispadaju jadni i jeftini.

"Ako pozovete djevojku na spoj, a onda očekujete da ona plati, jadni ste i niste lijepo odgojeni", oštro kaže Nelly.

Pogledajte video:

@ask.nelly

I SAID WHAT I SAID ☝️💋##datingadvice ##datingadviceformen ##datingadviceforwomen ##firstdate

♬ original sound - 🖤 Nelly 🖤

Objasnila je i što u situaciji kada muškarac nema dovoljno novaca. "Ako ne možete platiti večeru, pozovite djevojku na piće ili piknik u parku. Ne morate se pokušavati dokazati."

Ne očekuju žene da platite jer si ne mogu priuštiti večeru, piće i slično, već zato što tim potezom otkrivate puno o svom karakteru, kaže Nelly.

Dok su neke žene odmah zauzele njezinu stranu bilo je i onih koje su rekle da bi trebao platiti onaj tko je pozvao - pa čak i ako je to žena. Neke su se javile i rekle da vole biti samostalne i platiti svoj dio, prenosi The Sun.

Hrvatska influencerica videom razbjesnila mnoge: Ne prihvaćam kavu i šetnju kao opciju za spoj, nisam pas

1/5

Komentara 1

BE
berija
14:32 18.06.2021.

Što je s emancipacijom, jednakim pravima, brisanjem rodnih i spolnih stereotipa? Evo, upravo zato moraju muškarci zarađivati više od žena: imaju veće troškove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije