restoran Oliva

Ivan Šarić: Filet brancina bio je tako dobar da sam ga htio posvojiti

restoran oliva
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
07.05.2014.
u 10:28

Poznati komičar Ivan Šarić u dva će tjedna obići 20 restorana te ocijeniti ambijent, hranu, osoblje, cijene...

Na Jarunskoj cesti pokraj studentskoga doma nalazi se restoran Oliva.

Ambijent i uređenje prostora vrlo su simpatični. Preporučujem ga svima koji imaju klince jer restoran ima svoje dječje igralište pa imate veliku šansu pojesti obrok na miru. A trebat će vam mir jer hrana je vrhunska i morate upiti svaki miris te uživati u svakom zalogaju!

Foto: VLm

Koliko god se neki vlasnici ribljih restorana u Zagrebu busali u prsa da je njihova “spiza” najbolja, Oliva to s pravom može reći. Prvo jelo koje nam je servirano odmah me osvojilo dekoracijom.

Filet brancina i pržene lignje s blitvom. I kako da ja sad vama objasnim kako sam prvi put u Zagrebu pojeo blitvu pripremljenu kako treba, da su lignje bile ukusne, a da je brancin bio toliko dobar da sam ga htio posvojiti.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Drugo jelo, jušni bakalar. Ljudi koji ondje rade ozbiljno shvaćaju bakalar i njegovu pripremu, tako da ga četiri dana namaču u vodi, a svaku večer mijenjaju vodu. To znači da za 35 kuna jedete nešto što je netko spremao četiri i pol dana. Mislim da je to uvreda za kuhara, stoga se požurite dok se ne predomisle.

>>Ako ste gladni i imate samo 30 minuta, ovdje ćete stići i pojesti i popiti kavu

Foto: Jelovnik.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije