PROMO

Fit Club by Puma i Vecernji.hr vas daruju!

Fit Club by Puma
Foto: Fit Club by Puma
1/6
PR
Autor
PR članak
04.02.2011.
u 11:00

Darujemo jedan mjesec besplatnog vježbanja u Fit Clubu by Puma

Fit Club by Puma je novootvoreno mjesto zdravog vježbanja koje u svojoj ponudi nudi širok odabir aerobnih programa za žene prateći ih u svim životnim fazama. Tako se u ponudi mogu naći sve vrste aerobika , različitih workouta, pilatesa te vježbe za trudnice kao i vježbe za kralježnicu.

Specifičnost ovog Kluba je što se rad odvija u malim grupama (do 12 žena), ali po izuzetno pristupačnim cijenama. Voditelji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom treniranja  koji tijekom izvođenja svojih satova stručno prate svoje polaznice i korigiraju svaku pogrešku.

Izdvojit ćemo neke od programa koji su trenutni ''noviteti'' u grupnim treninzima. Neki od tih programa su 'Zumba' i 'Kondicijski boks trening'. 

'Zumba' je trenutno najmoderniji trend grupnog vježbanja kojeg karakteriziraju lako izvodivi plesni pokreti praćeni vrućim latino ritmovima i najvećim internacionalnim hitovima, sjajan način da se isplešete i zabavite.

Ne samo da utječe na poboljšanje raspoloženja već je izvrsna metoda skidanja masnog tkiva, naročito u dijelu bokovi-trbuh-guza zbog izrazitog rada kukova prilikom plesa. Osim plesa, dio sata je određen za rad sa rekvizitima tipa lopti, utega i guma pomoću kojih pojačavamo cjelokupnu muskulaturu tijela.

'Kondicijski boks trening' - ukoliko niste tip za aerobik ili ples već Vas privlače borilačke vještine, hard i kondicijski treninzi, onda je ovo pravi program za Vas. Program aerobnog tipa koji uključuje trening boksa na vrećama, trening snage te razne metode samoobrane. Ovim programom dovest ćete svoje tijelo do visoke kondicijske razine, pojačat ćete mišićni tonus te osnažiti vlastito tijelo i u fizičkom i psihološkom smislu.

Više o programu 'Zumba'

Više o programu 'Kondicijski boks trening'

Fit Club by Puma i Vecernji.hr vas daruju!

Zašto bih baš ja trebao/la dobiti besplatnu jednomjesečnu članarinu na jedan od programa Fit Cluba?

Šaljite svoje odgovore na info@fitclub.com.hr,  a dva najoriginalnija odgovora osvojit će jedan mjesec besplatnog vježbanja u Fit Clubu by Puma. Idealan poticaj za početak  dovođenja vlastitog tijela u formu za nadolazeće toplije mjesece.

Kondicijski boks trening

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?