svježe, lokalne namirnice
Jelo zbog kojeg se odustaje od dijete: Goranske krvavice i špek uz podmetaš ukuhan s palentom
Specijalitet im je i Goranski ručak od kuhanih, odnosno zapečenih kobasica, rebaraca, špeka, kupusa i kuhanog krumpira, a posebnost su im, kaže voditelj Bitoraja Andrej Kauzlarić, i jela s ognjišća
Komentara 2
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ma samo krvavice sa kiselim prepecenim zeljem i pire krumpir kad prelijem sa masti sto krvavica ispusti