SASTOJCI:
30 dag oštrog brašna, kvasac, 3 veće hrenovke, mliječni namaz, 15 dag feta sira, jedna mrkva, rukola, 1 jaje, sjemenke sezama, malo soli
PRIPREMA:
1. Ostavite kvasac u mlakoj vodi s prstohvatom šećera i pustite da odstoji. Zatim ga ulijte u brašno s malo soli te umijesite tijesto.
2. Ostavite tijesto dizati dvadesetak minuta, a potom ga razdijelite na 3 dijela.
3. Prvi dio razvaljajte tanko i premažite mliječnim namazom.
4. Posipajte narezani feta sir.
5. Dodajte rukole po želji i posipajte narezanu mrkvu.
6. U sredinu dodajte hrenovku i zarolajte. Krajeve skupite prstima.
7. Premažite umućenim jajetom, lagano posolite i posipajte sjemenkama sezama.
8. Pecite dvadesetak minuta na 180°C.
9. Režite na šnite i poslužite.
>>Ovo je jedan od najboljih ljetnih, brzih obroka za cijelu obitelj
>>TOP 10 jela s omiljenim povrćem - paprikom